Ankara Temsilcimiz Erdem Gül ve Haber Müdürümüz Ayşe Sayın’la görüşen Feyzioğlu, gazetemiz yönetici ve yazarlarına gerçekleştirilen operasyonu sert bir dille eleştirerek “Gazete manşetini beğenmiyorsan okumazsın, olmadı tekzip edersin. Bugün, iktidara yakın gazetelerin hepsinin suçlaması manşetler. Halkın huzurunu kaçırma, subliminal mesajlar verme suçlamaları. Ceza kanununda gazete manşeti diye bir suçlama yok, yöneticinin canını sıkma diye bir suçlama yok” dedi.

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş’un “Cumhuriyet’in yazar kadrosuna yönelik değil, tüzel kişiliğine yönelik başlatılan bir soruşturma” ifadelerini değerlendiren Feyzioğlu, “Gazetenin tüzel kişiliğiyle işim var dediğin andan itibaren hedefe gazetenin siyasi duruşunu koymuş oluyorsun. Hedef gazetenin siyasi duruşu” görüşünü dile getirdi.

Feyzioğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ilan edilen OHAL’le birlikte yaşananlar için “Son olarak, bu operasyonla dünyanın aldığı mesaj şu: Türkiye’de darbeyle mücadele dönemi bitti, muhalif olan her görüşü ve yapıyı yok etme işlemi başladı” ifadelerini kullandı

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr