Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 23. haftasında 29 Şubat Pazartesi günü ligde oynayacakları Fenerbahçe derbi maçı öncesinde Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, Kadıköy'e lider gittiklerini ve lider dönemk istediklerini dile getirdi.

"Hakemlerle ilgili bir şey konuşmuyoruz." diyerek sözlerine başlayan Albayrak, "Bizim üslubumuz o. Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun belirleyeceği hakeme saygı duyuyoruz. Tek isteğimiz var; adaletli şekilde gördüklerini çalsınlar. Futbolun ön planda olduğu, hakemlerin konuşulmadığı inşallah bir futbol olur. Onlara da başarılar diliyorum çünkü kolay değil. Türkiye’de son zamanlarda malum herkes hakemleri konuşuyor. Çıkacak olan hakem arkadaşımıza da Allah kuvvet versin." diye konuştu. 

Kadıköy’e lider olarak gittiklerini ve önemli olanın da lider olarak dönmek olduğunu kaydeden Albayrak, "Maç önceleri konuşmak daha zordur. En önemli şey şunun altını çizmek istiyorum: Oraya lider gidiyoruz, önemli olan oradan lider dönmek. 1 puan öndeyiz ve bir maçımız eksik avantajlıyız ancak bu üç puanlı sistemde her şey olabilir. Önümüzde daha çok maç var. Hocamıza ve futbolcularımıza çok güveniyoruz, iyi de hazırlanıyoruz. Pazartesi günü Türkiye’nin özlediği, hakemlerin konuşulmadığı, futbolun ön planda ve futbolun güzelliklerinin önde olduğu bir futbol karşılaşması olur. İnşallah kazanan da biz oluruz." ifadelerini kullandı.
Metin Albayrak, derbi maçına her zamanki gibi yönetim olarak tam kadro gideceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr