Beşiktaş'ta kalmayacağını açıkladıktan sonra uzun süre Avrupa'da takım arayan, fakat beklediği teklifleri alamayan Mario Gomez, 3 ay önce reddettiği Wolsfsburg takımına transfer olmak üzere.

Adı Barcelona, Manchaster City, Dortmund, Atletico Madrid gibi takımlarla anılan ancak bu takımların transfer listelerine giremeyen Gomez için hem İtalyan, hem Alman basını Wolfsburg ile anlaştığını ve birkaç gün içinde transferin sonuçlanacağını yazıyor.

İtalyan La Gazetta Della Sport, Alman Bild ve Kicker gazetelerinde yer alan haberlere göre Gomez'in menajeri Uli Feber'in şu anda İtalya'da Fiorentina takımı ile son pazarlıkları yapıyor.

BEŞİKTAŞ PARA KAZANACAK

Wolfsburg'un, 3 ay önce 14 milyon Euro olan ve (Gomez hayır dediği için) geri çevrilen ilk teklifinin aksine 7 milyon Euro'ya bu transferi bitireceği ifade ediliyor.

Eğer Fiorentina Mario Gomez'i 7 milyon Euro'ya Wolfsburg'a satarsa bu paranın yarısını geçen yıl yapılan sözleşme gereği Beşiktaş alacak.

Siyah Beyazlılar bu durumda Sosa'dan gelecek 7.5 milyon Euro'nun yanı sıra kasaya 3.5 milyon Euro daha koyacak ve transferin bitmesine az bir süre kala finansal açıdan oldukça rahatlayacak.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr