Bu sezon attığı gollerle Beşiktaş'ı şampiyon yapmaya çok yaklaşan Mario Gomez, ayrılık konusunda çevresine aceleci davrandığını itiraf ettiği öğrenildi.

Tecrübeli forvetin kalmak istemesi halinde Fiorentina ile masaya oturması gereken siyah-beyazlılarda, Başkan Fikret Orman’ın bonservis ödemeye kesinlikle karşı çıktığı öğrenildi.

Süper Lig’in geride kalan 32 haftasında attığı birbirinden kritik 25 golle Kartal’ı şampiyonluğa doğru uçuran Mario Gomez’in, 21 Nisan opsiyonunu bozduğu için pişmanlık duyduğu iddia edildi

Beşiktaş forması altında adeta küllerinden doğan ve Almanya Milli Takımı’na yeniden seçilen Gomez’in hem ailesinin hem de menajerinin baskıları nedeniyle, ayrılık konusunda acele karar aldığını yakın çevresine itiraf ettiği öğrenildi. Beşiktaş, Alman yıldızın ayrılık kararı nedeniyle Fiorentina’ya sadece 1000 euro ödeyerek Gomez’in bonservisini alma fırsatını kaçırmıştı. Siyah-beyazlı kulüp, başarılı futbolcunun kalmak istemesi halinde İtalyan ekibiyle pazarlık masasına oturarak bonservis vermek zorunda kalacak.

‘"UMARIM BURADA KALIRIM"

Başkan Fikret Orman’ın daha önce yapılan anlaşma nedeniyle bonservis bedeli ödemeye kesinlikle karşı çıktığı ortaya çıktı. Siyah-beyazlı kulübün, fikrini değiştirerek Beşiktaş’ta kalmak istemesi durumunda Mario Gomez’den, Fiorentina ile anlaşmasını isteyeceği aktarıldı. Yönetim kurulu aksi halde yeni golcü transferi gerçekleştirecek.

Bu arada kalma opsiyonunu kullanmadığına pişman olan Mario Gomez’in yakın çevresine “Böyle bir ortamda mutlu olmamak elde değil. Her şey yolunda gider ve umarım burada kalırım” yorumunu yaptığı kaydedildi. (Milliyet)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr