Windows 10 Mobil işletim sistemli cihazlardan bir tanesi olarak duyurulması planlanan Microsoft Lumia 650 ön sipariş edilebilir durumda. Ancak cihaz henüz resmi olarak duyurulmadı bile!
Lumia 650 ön sipariş fiyatı
Son bir aydır gündeme sıklıkla gelen yeni Lumia 650, Microsoft’un Windows 10 Mobil işletim sistemli telefonlarından biri olacak. Cihaz hakkında çok sayıda daha önce basına sızmıştı. Sizlerle paylaştığımız detaylardan bir tanesi de cihazın ertelendiği yönündeydi. Windows 10 Mobil işletim sisteminde yaşanan bazı aksaklıklar sebebiyle hem güncellemeler iptal edilmişti hem de yeni cihazların çıkış tarihi ileri bir tarihe ertelenmişti. Ancak Lumia 650 bir sitede ön siparişe çıktı.


MobileFun isimli site, Lumia 650’yi şimdiden ön sipariş sürecine soktu. Yaklaşık 295 dolarlık (262 euro) fiyatıyla sipariş edilebilir durumda olan telefonun siyah ve beyaz renk seçenekleri olduğu da paylaşılmış.
Qualcomm Snapdragon 210 yongasından güç alacak olan yeni Lumia 650, 4 çekirdekli ve 1.1 GHz hıza sahip bir işlemciyle gelecek. Bu işlemciye 1 GB RAM ve 8 GB depolama alanı eşlik edecek. 5 inç büyüklüğünde 720 x 1280 (720p) piksel çözünürlük sunacak olan ekran, 2000 mAh kapasiteli pilden güç alacak. Telefonun arka yüzeyinde 8 MP çözünürlüğünde ana kamera, arka yüzünde ise 5 MP çözünürlüğe sahip özçekim kamerası bulunacak. Telefonun ne zaman stoklara gireceği ve kullanıcılara teslim edileceği ise henüz belli değil.

iPad Air 3 özellikleri nasıl olacak?

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr