Camp Nou'da Real Madrid'e 2-1 yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, "Yenilgi alındığı zaman özür aramak benim hiç hoşuma gitmiyor. Bunu kabul edip, mücadele etmeyi bilmeliyiz." dedi.

Enrique, "Öne geçmemize rağmen beraberliği yakaladılar ve ondan sonraki 10 -15 dakikalık bölümde kontrolümüzü kaybettik. Her maçta olabilecek bir şey oldu. Yenilgi alındığı zaman bir köşeye saklanılmaz. Şampiyonlar Ligi'nde çok büyük önemi olan bir maça çıkacağız ve hemen ona hazırlanmamız gerek. Benim için bu akşamki maç artık yok. Hemen bu maçı unutmalıyız. Lider olan biziz" diye konuştu.

Takımına güveninin tam olduğunu kaydeden Barcelona Teknik Direktörü, La Liga'yı kazanmak için halen önemli bir avantaja sahip olduklarını söyledi. Rakitic'in sarı kartının olması nedeniyle ve takımı canlandırmak, daha çok kanatlara açmak için 74. dakikada Arda Turan'ı oyuna aldığını belirten Luis Enrique, "Arda şanssızdı. Çünkü oyunun çıldırdığı bir zamanda sahaya girdi. Çok kolay top kaybettik, hatalar yaptık. Futbol hatalar oyunudur. Bununla yaşamayı bilmek lazım." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr