Hollanda’da gündem Jeremain Lens... Yıldız oyuncunun Belçika ile oynanan özel maçta sakatlanması polemikleri de beraberinde getirdi. İddialara göre Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Hollanda’nın çalıştırıcısı Danny Blind’den Lens'i tek devre oynatmasını rica etti ancak yıldız oyuncu 67. dakikaya kadar sahada kaldı. Bunun üzerineAdvocaat Blind’i arayarak “Biz seninle böyle mi anlaştık?” derken Portakallar’ın tecrübeli çalıştırıcısı zor durumda kaldı.

'MANCHESTER UNİTED MAÇI ÖNCESİ KONUŞTUK'

KONUYLA ilgili Hollandalı gazetecilere konuşan Blind, Advocaat’ın kendisine öfkeli olup olmadığının sorulması üzerine şu yanıtı verdi: ”Advocaat’ı Fenerbahçe-M. United maçı öncesi aradım Jeremain’i Belçika maçı için kadroya alacağımı söyledim. Kendisi bana oyuncunun sakatlıktan çıktığını söyledi. Ayrıca Sunderland döneminden kalma dizinde bir problem olduğunu iletti. Bunun üzerine telefonu kapattık. Aramızda bir anlaşma yoktu.”

ADVOCT'A GÖRE İLK YARIDA SAKATLANDI

Lens, Belçika maçının 67. dakikasında sol kanattan depara kalktığı esnada bir anda arka adalesini tuttu ve değişiklik istedi. Advocaat’a göre Lens aslında maçın ilk yarısında sakatlandı ve buna rağmen ikinci yarıda oyuna sürüldü. Tecrübeli teknik adam bu nedenle meslektaşına öfkeli... Bu sakatlık sonrası Lens üç hafta oynayamayacak.

(Hürriyet)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr