Torku Konyaspor taraftarı, Fenerbahçe ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçının bileti için çift sıra halinde metrelerce kuyruk oluştu.

Taraftarlar satışa sunulacak biletlerin Passoligden kaynaklı henüz satışa sunulamadığını ileri sürerek saatlerdir kuyrukta beklediklerini söyledi.

Süper Lig'de ikinci sezon iyi bir çıkış yakalayarak 3'üncü sırada yükselen ve aynı başarıyı Ziraat Türkiye Kupası'nda gösteren Torku Konyaspor, çarşamba günü Konya Büyükşehir Belediyesi Arena'da saat 21.15'de Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası yarı finalin ilk maçını oynayacak.

BİLETLER BUGÜN SATIŞA ÇIKACAK

Yeşil- beyaz taraftarı da Konya Büyükşehir Belediyesi Arena'nın önündeki bilet satış noktasından biletleri alabilmek için kuyruğa girdi.

Taraftarın yoğun ilgisi ve biletlerin iddiaya göre Passoligden kaynaklı henüz satışa sunulmaması üzerine çift sıra halindeki bilet kuyruğu metrelerce uzadı. Bazı taraftarlar bilet satın almak için saat 05.00'da Arena'nın önüne geldiklerini, passoligin sisteminden kaynaklı problemi nedeniyle henüz biletlerin satışa sunulmadığını belirtti.

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar da, biletlerin bugün satışa sunulması gerekirken henüz satışın gerçekleşmediği ve sorunun da passoligden kaynaklandığını, sorunun çözülmesi içinde passolig yetkilileriyle temas halinde olduklarını belirtti. Baydar, daha önceki maçlarda da zaman zaman yine aynı sorunlarla karşılaştıklarını ancak hiç bir çözüme ulaşamadıklarını söyledi.

Bu sorunun kökten çözümlenmesi gerektiğini belirten Baydar, "Sürekli hem bizim taraftarımız hem de diğer takımlara gönül veren taraftarlar aynı sorunlarla karşılaşıyor. Taraftarlarımız artık mağdur edilmesin."dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr