Adana'da 19 yaşındaki Remziye Demir, ağabeyi Tarık Demir'in evlenmek istediği Serap B. ile yanında bulunan arkadaşı Çiğdem A.'yı, "Biz dul kadın almayız, ağabeyimin peşini bırak" diyerek bıçakladı.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Kocavezir Mahallesi'nde oturan Tarık Demir, bir süre önce eşinden boşanıp yalnız yaşamaya başlayan Serap B. ile arkadaşlık kurdu, sonrasında da evlenmek istedi. Demir'in ailesi ise evliliğe izin vermeyip çiftin ayrılmasını istedi. Bu nedenle de Serap B. ile Demir ailesi arasında tartışmalar yaşandı, genç kadın erkek arkadaşının ailesi hakkında tehdit edildiği gerekçesiyle polis merkezine şikayet dilekçesi verdi.

Bugün saat 17.30 sıralarında Serap B., arkadaşı Çiğdem A. ile birlikte alışverişe çıktı. Kocavezir Mahallesi'nde Serap B., sevgilisinin kız kardeşi Remziye Demir ile karşılaştı. İkili sokak ortasında tartışmaya başladı. Ağabeyinin kız arkadaşının üzerine saldıran Remziye Demir, "Biz dul kadın almayız. Ağabeyimin yakasından düşeceksin" diye bağırdı. Kavgayı çevredeki vatandaşlar ayırmak istedi ancak başarılı olamadı. Remziye Demir, cebinde taşıdığı bıçağı çıkarıp Serap B.'nin karnına sapladı. Araya girmek isteyen Çiğdem A. da kolundan yaralandı. Remziye Demir, polisler tarafından suç aleti bıçakla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Ağır yaralı Serap B. ile Çiğdem A., ambulansla Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr