ATV’de yayımlanan “Kırgın Çiçekler” dizisinde senaryo gereği üvey kızına sürekli tacizde bulunan ve eşi tarafından her seferinde kollanan Tacizci Kemal karakterinin toplumun genel ahlak yapısını zedelediğine yönelik yaptığımız haber sonunda etkisini gösterdi. Rutin bir şekilde akan senaryo bir anda değiştirildi.

Tüm tepkilere rağmen 46 bölümdür dizide rol alan ve toplumda artık büyük bir infiale yol açan Tacizci Kemal karakteri sonunda gözaltına alındı. İzleyiciye bu karakteri adeta alıştırmak ve normal göstermek adına zaman zaman sempatik tavırlarla ekran karşısına çıkan bu baş karakterin dizide artık rol almayacağı öngörülüyor.

İmza kampanyası başladı RTÜK’ün bile buna yönelik şu ana kadar herhangi bir yaptırım uygulamadığı dizinin kaldırılması için son dönemlerde imza kampanyası başlatılmış, yüzlerce kişi de buna destek vermişti.

TV şikâyetler listesinde ilk sıralarda yer alan dizi diğer tüm yayın platformlarında da büyük eleştiri almıştı. Tüm bunlara rağmen senaryoda ciddi bir değişiklik yapılmazken Cumhuriyet’in haberi büyük ses getirdi. Dizinin son bölümünde Kemal’in üvey kızı Eylül sonunda Kemal’i polise şikâyet etti.

Gözaltında sıkı bir sorguya çekilen Kemal savcılığa sevk edildi. Bu karakterin gelecek bölümlerde yer almaması bekleniyor.

46 bölümlük taciz bitti

Dizideki ‘Tacizci Kemal’ karakteri, kızına tacizde bulunmaktaydı. Bazı bölümlerde sempatik bile gösterilen Kemal, izleyicinin büyük tepkisine karşın diziden çıkarılmıyordu. Haberimizin ardından ‘Tacizci Kemal’ isimli karakter senaryo gereği hapse girdi. Böylece büyük tepki çeken tacizleri de son bulmuş oldu.

Başrolde tacizci: Kırgın Çiçekler’in senaryosu kafaları karıştırıyor

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr