Adana'da aküsü biten traktörünü çalıştırmak için yamaçtan aşağı bırakan İsmet Aydın, devrilen römorkun altında kalarak hayatını kaybetti. Yaşanan kazaya müdahale ettikten sonra dönen ambulans ile ölen Aydın'ın yanına giden akrabalarının bulunduğu otomobil çarpışınca ikinci kazada ise 2 kişi öldü 7 kişi yaralandı.

Öğle saatlerinde merkez Sarıçam ilçesi Karlı Mahallesi’ndeki evinden eşi ile zeytin toplamak için yola çıkan İsmet Aydın, plakasız traktörünün aküsünün bittiğini fark etti. Traktörü çalıştırmak için yamaçtan aşağı bırakan Aydın, devrilen römorkun altında kaldı. Aydın'ın eşinin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Aydın'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

KAZADAN DÖNEN AMBULANSLA ÇARPIŞTI

Traktör kazasına müdahale ettikten sonra bölgesine dönmek için yola çıkan Ali Erbaşlı(48) yönetimindeki 01 CUN 27 plakalı ambulans ile hayatını kaybeden İsmet Aydın'ın evine giden akrabalarının içinde bulunduğu Fevzi Omay yönetimindeki 01 ET 660 plakalı otomobil, merkez Sarıçam ilçesi Kozan Yolu'nda kafa kafaya çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü Fevzi Omay ve yanında bulunan Elif Karaer, Resul Ergin (50), Nuray Ergin (43) ile ambulans sürücüsü Ali Erbaşlı, sağlık personeli Ramazan Duman (39) ve Aysun Yavuz (31), stajyer Alperen Can Sırkıntı (27) ve Cemile Şengültekin (17) yaralandı.

Kazanın ardından 7 yaralı çeşitli hastanelere kaldırılırken, Fevzi Omay ve Resul Ergin hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr