İstanbul'da kayyım atanan tekstil şirketinin kasasındaki para ve çekleri kaçırmak isteyen 4 şirket yöneticisi suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kayyım atanan Karteks Tekstil Sanayi Ticaret A.Ş.'nin Küçükçekmece'deki binasındaki kasalarından paraların çalınacağı ve eşyaların gizli olarak çıkartılacağı yönündeki ihbar üzerine harekete geçti.

85 BİN LİRA VE 30 MİLYON LİRALIK ÇEKE EL KONDU

Adrese operasyon düzenleyen polis ekipleri, binanın ışıklarını kapatarak kasadaki para ve değerli eşyaları kaçırmaya çalışan şirket ortağı Mehmet K. ve 3 yöneticiyi gözaltına aldı. Polis ekipleri işyerinde yaptığı aramalarda poşet ve çantalara konulmuş 85 bin lira ile yaklaşık 30 milyon lira değerindeki çeklere el koydu. Öte yandan şüphelilerin, faturasız ve yarı fiyatından satmak istedikleri iddia edilen 6 TIR ipliği de ele geçirdi.

4 ŞÜPHELİ SORGUYA ALINDI

Sağlık kontrolünden geçirilen 4 şüpheli sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr