Sanal gerçeklik pazarına PlayStation VR ile giren Sony, yeni ürünü ile beklenen ilgiyi çekti. PlayStation VR Amazon’da stoklarını tüketti.

1150 TL'lik fiyat etiketi ile dikkat çeken PlayStation VR fiyatının düşüklüğü ile ilgi çekerek saatler içerisinde stokları tüketmeyi başardı.

Amazon’un İngiltere, Almanya ve Fransa şubelerinde PlayStation VR’ın ön siparişe sunulmasının ardından saatler içerisinde stoklar tükendi.

Amazon İngiltere stokları yeniden doldurup satışlara kaldığı yerden devam etse de aynı şeyi Almanya ve Fransa için aynı durum söz konusu değil. Amazon bu duruma önlem olarak her müşteriye bir adet cihaz kısıtlaması getirse de yeterli olmadı.

Amazon İngiltere’nin yaptığı açıklamaya göre ön sipariş ile cihazı almış olsanız dahi PlayStation VR çıkış yaptığında hemen adresinize gönderilmeyebilir.

Shiftdelete'in haberine göre PlayStation VR uygun fiyatı ile dikkat çekse de 1150 TL'lik paket ile cihazı kullanmanız maalesef mümkün değil. Radikal'in haberine göre; Sony PlayStation VR’ı kullanabilmek için PlayStation 4 kamerasını satın almanız gerektiği konusunda uyarıyor. Zira kamera kutu içeriğine dahil değil ve 60 dolar verip ekstradan almanız gerekiyor.

Ülkemizde ise ön sipariş ile PlayStation VR almak şimdilik mümkün değil.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr