Olay, dün Pendik Kurtköy'de saat 02.00 sıralarında yaşandı. Emlakçı Ferit Baylan aracıyla evine döndüğü sırada 4 polisten şiddet gördüğünü, aldığı darbeler sonrası da burnunun kırıldığını anlattı. Dayak iddiasına ilişkin görüntüler de sitenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Görüntülerde, tepe lambaları yanan 2 polis aracı Baylan'ın kullandığı aracın peşinden ilerliyor. Bu sırada polis aracından biri Baylan'ın otomobiline arkadan çarpıyor. Ferit Baylan aracından iniyor ve üzerlerinde resmi üniforma olduğu görülen 4 polis Baylan'ı darp ediyor.



"GÖZLERİMİ HASTANEDE AÇTIM"

Hastaneden taburcu edilen ve kendisini darp eden polislerden şikayetçi olacağını belirten Baylan yaşadığı o anları şöyle anlattı: "Aracımla evime doğru gidiyordum; müzik açmıştım. Arkamdan gelen polis aracı bana çarptı. Aşağı indim 4 polis hiçbir şey demeden yere yatırıp beni darp etmeye başladı.

Bana polislerin 'dur' ikazında bulunup bulunmadıklarını ben duymadım. Zaten duysaydım da dururdum. Hem bir insana, ikazı duymadı ya da ona 'dur' dediğinde durmadığı için böyle bir şey yapılır mı? Yediğim dayak sonrası bayılmışım. Gözlerimi hastanede açtım. Hastanedeki tedavi sonrasına taburcu oldum. 4 polis hakkında savcılığa giderek suç duyurusunda bulunacağım."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr