Arife günü İstanbul Bağcılar'da kaçırılan 4 aylık Ahmet bebek bulundu. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, bebeğin tutulduğuPendik Çamçeşme Mahallesi Bülbül Sokak'taki bir eve operasyon düzenledi. 

Operasyonda, M.V. (36) ile 2 kadın gözaltına alındı. Şüphelilerin, polisin kapıya gelmesi üzerine, bebeği havalandırma boşluğuna attıkları belirlendi.

Polis ekiplerince buradan alınan bebek, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan bebeğin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ne olmuştu?

Bayram arifesinde meydana gelen olayda, çocuklarına bayramlık kıyafet almak isteyen Lokman (35) ve Münevver Davulcu (26) çifti Bağcılar Evren Mahallesi İstiklal Caddesinde bulunan bir tekstil dükkanına alışveriş yapmak için girmişti. Münevver Davulcu görümcesi ile beraber dükkana girerken, baba Lokman Davulcu 2 çocuğu ile birlikte dükkanın önünde beklemeye başladı. Yaklaşık 20 dakika dükkanın önünde bekleyen baba Lokman Davulcu eşini kontrol etmek için dükkana girdi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde bebek arabasının başında bir süre bekleyen 2 çarşaflı kadın daha sonra araba binerek hızla olay yerinden uzaklaştı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr