İstanbul'un iki noktasında bomba alarmı yaşandı.

Haliç Köprüsü Ankara istikametinde orta köprü üzerine terkedilen bir motosiklet polisi alarma geçirdi. Şüpheli motosiklet nedeniyle şeritlerden biri kapatılırken polis inceleme yaptı. Yapılan incelemede motosikletin zinciri koptuğu için köprü üzerinde sahibi tarafından bırakıldığı belirlendi. Sürücüye "trafiği tehlikeye düşürmek" gerekçesiyle 92 lira ceza kesilirken motosikletin götürülmesi için çekici çağrıldı.

VEZNECİLER'DE DE BOMBA ALARMI

VEZNECİLER'de  yol kenarına bırakılan çanta polisi alarma geçirdi. Ekipler, caddeyi her iki yönde trafiğe kapattı. Fünye ile patlatılan çantadan erkek kıyafetleri, terlik ve bir miktar döviz bulundu.

Saat 12:30 sıralarında, Şehzadebaşı Caddesi'nde yol kenarında siyah renkli sahipsiz bir çanta görenler durumu polis bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, çantanın bulunduğu alanı şeritle çevreledi. Çantanın içerisinde patlayıcı olma ihtimaline karşı polis ekipleri caddeyi her iki yönde trafiğe kapattı. Olay yerine gelen bomba uzmanı polis, özel kıyafetlerini giyerek çantayı 'kontrollü patlama' anonsuyla çevredekileri uyardıktan sonra fünye ile patlattı. Büyük bir gürültüyle patlayan çantadan erkek kıyafetleri, terlik ve bir miktar döviz çıktı. Polis ekipleri çantanın içinden çıkan eşyaları toplayarak incelenmesi için emniyete götürdü. Olay yerindeki inceleme çalışmalarının ardından yol trafiğe açıldı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr