Beşiktaş'la sözleşmesi sona erdikten sonra Fenerbahçe ile anlaşan İsmail Köybaşı, Sarı-Lacivertli kulüple 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Geçirdiği 7 senelik süreç için Beşiktaş Kulübe'ne teşekkür eden İsmail Köybaşı, şampiyonluk kutlamalarının ardından kendisiyle ilgili ortaya çıkan video ile ilgili Fenerbahçe camiasından özür diledi.


İsmail Köybaşı'nın sözleri şöyle;

"SAHİPLENMEYE HAZIR HİSSETTİĞİ KULÜP"

- Profesyonel futbol hayatımın ikinci yarısına doğru ilerliyorum. Düşüncem kariyerimi en verimli şekilde ve doğru yerde sürdürmek idi. Bir karar verdim. Beni heyecanlandıran, sahiplenmeye hazır hissettiğim Fenerbahçe Kulübü oldu. Burada olduğum için mutluyum, gururluyum.

"SAHADA HER ŞEYİNİ KOYAN İSMAİL OLACAK"

- 3-5-2 hocamızın uygulamak istediği taktiktir. Bizler bu taktiğe uygulaması gereken kişileriz. 3-5-2 sisteminde daha hücumsal, benim futbol anlayışıma daha uygun bir sistem diye düşünüyorum. Kimsenin şüphesi olmasın 3-5-2 de olsa 4-4-2 de olsa sahada her şeyini koyan İsmail Köybaşı görecek herkes.

"FENERBAHÇE CAMİASINDAN ÖZÜR DİLERİM"

Bizler profesyonel futbolcular olarak bu durumlara alet olunmaması gerekir. Şampiyonluk kutlamasıydı, benim de olduğum ortamda bir tezahürat söylendi. İstemediğim şekilde bu görüntüde olduğum için üzüntülüyüm. Benimmkarakterimi bilen, neyi ne niyetle yaptığımı bilir. İçimde hiçbir kötülük olmaz. Fenerbahçeli arkadaşlar da bunu bilir. Böyle durumlara fazla düşmemek gerekir. Bunun için özür diliyorum. Bundan sonra Fenerbahçe forması için mücadele edeceğim. Taraftarlara yaşatacağım güzelliklerle beni anmalarını rica ediyorum.

HASAN ALİ'Yİ SEVERİM

Hasan Ali sevdiğim bir arkadaşım, kardeşim. Gereken rekabeti göstereceğiz.

FENERBAHÇE İLE NE ZAMAN GÖRÜŞTÜ?

Sezon sonunda gerçekleşmiş bir transfer olayı yok. Beni tanıyan herkes karakterimi bilir. Hiçbir zaman paraya önem veren bir insan değilim. Futbol tutkumun paralelinde gelişen bir olaydı. Bir karar aldım ve bunun doğru olduğunu düşünüyorum.

Konuyla ilgili araya giren Mahmut Uslu: "Batur bizim kardeşimiz. İsmail'in İspanyol takımıyla anlaştığını düşünüyorduk. 2-3 gün içinde olan bir konu. Yönetim Kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Türkiye'nin en önemli sol bekini kulübümüze ve taraftarımıza kazandırdı."

BEŞİKTAŞ'A TEŞEKKÜR...

7 sezonda geçirdiğim her bir an için Beşiktaş yönetimine, taraftarına, herkese teşekkür ediyorum Yeni bir sayfa açtım Fenerbahçe için. Herkes hakkını helal etsin.

(Milliyet)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr