Sezon öncesi Beşiktaş ile sözleşme uzatması beklenen İsmail Köybaşı, sürpriz bir şekilde Fenerbahçe ile anlaştı. Milli takım kampı dönüşü siyah-beyazlı takımla antrenmana çıkması beklenen İsmail, Nevzat Demir Tesisleri'ne gitmeyince durum ortaya çıktı.

Son 1 aydır milli futbolcuyla yeni kontrat imzalamak için görüşmelerini sürdüren Beşiktaş Yönetimi, imzaların atılmasını beklemeye başlamıştı. Hatta bir süre önce Başkan Fikret Orman, İsmail ile sözleşme uzattıklarını açıklamıştı.

Tatil dönüşü anlaşmanın resmiyete dökülmesi planlanırken İsmail Köybaşı kararını değiştirdi. Milli takım kampında birlikte olduğu Oğuzhan, Olcay ve Cenk siyah-beyazlı takımla antrenmana çıkarken İsmail tesislere gitmedi. Bu durum üzerine İsmail'in menajeri ile temasa geçen Beşiktaş Yönetimi, milli oyuncunun Fenerbahçe ile anlaşmaya yakın olduğu bilgisine ulaştı.

Başkan Fikret Orman'a iletilen bu bilgi sonrası Orman, İsmail ile yeni anlaşma yapılmayacağının internet sitesinden açıklanmasını istedi. Kulüp ayrıca 10 Temmuz'da İsmail için yayınladığı doğum günü mesajını da sosyal medya hesaplarından kaldırdı.

(Ntvspor)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr