The Sun gazetesi West Ham'ın transfer çalışmalarına yönelik derlediği haberinde Gökhan Töre ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu.

Londra ekibinde beklenen patlamayı yapmayan ve bir süredir Beşiktaş'a döneceği konuşulan Töre, Zaza, Sakho ve Arbeloa ile birlikte takımdan ayrılacak futbolcular listesinde gösterildi. Haberde Slaven Biliç'in sezon başında ısrarla istediği Gökhan Töre'den memnun olmadığı ve sözleşmesinin fesheedilerek takımdan gönderileceği ifade edildi.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ GELİŞMELERİ İZLİYOR

Devre arasında transfer önceliğini kanatlarda oynayacak oyuncu olarak belirleyen siyah-beyazlılar ise Töre için West Ham'ın çizeceği yol haritası bekliyor.

Resmi olarak futbolcuyu istemeyi düşünmeyen Beşiktaş yönetimi sadece West Ham'ın Töre için ödediği kiralama ücretinin yarısını istememesi veya (haberde belirtildiği gibi) sözleşmesinin fesih edilmesi halinde bu transfere yeşil ışık yakmayı planlıyor.

2.5 milyon kiralama ve 10 milyon sterlin satın alma opsiyonu ile West Ham'a kiralanan Gökhan Töre, İngiliz ekibinde 6'sı ilk 11 olmak üzere 8 maçta görev aldı. 24 yaşındaki futbolcunun Premier Lig'de sadece 1 asisti bulunuyor.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr