Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei, pek etkin olmadığı tablet pazarında yeni bir model lanse etti. Duyurulan model MediaPad M3 ismini taşıyor ve teknik özellikleriyle küçük tablet sınıfında rakiplerine meydan okuyor. Cihazın teknik özelliklerini haberimizde bulabilirsiniz.


Huawei MediaPad M3 teknik özellikler
MediaPad M3 ilk etapta bizleri 8.4 inç büyüklükteki IPS ekran ve QHD ekran çözünürlüğü ile karşılıyor. 1600 x 2560 piksel çözünürlük sunan bu ekranın altında ise dikkat çeken donanımsal özellikler yer alıyor.
Cihazın tasarımı görünüş itibariyle klasik bir tabletten farksız. Ancak detaylarda fark ortaya çıkıyor. Harman/Kardon imzalı bir ses sistemine sahip olan cihazda iki adet hoparlör yer alıyor. Otomatik ekolayzır ile müzik zevkine düşkün olanlar bu tableti oldukça beğenecektir.
Ön ve arka yüzeyinde 8 MP olmak üzere iki adet kameraya sahip olan tablet, dahili 5100 mAh kapasiteli bir bataryaya da sahip. Ancak pil ömrü konusunda özel bir detay paylaşılmadı. Gümüş ve altın sarısı renklerle gelecek olan tablet, önümüzdeki haftalarda satışa çıkacak.
Gövdenin altında ise Huawei’nin Kirin 950 yongası yer alıyor. Oldukça performanslı olan bu yongaya 4 GB RAM ve 32 GB depolama alanı eşlik ediyor. 350 Euro’dan başlayan fiyatlarla tüketicilerle buluşacak olan Huawei MediaPad M3 tabletin 64 GB depolama alanı ve LTE desteği sunan versiyonu da bulunuyor. O versiyon ise 450 Euro olacak.

Samsung Galaxy Folder 2 tekrar görüldü!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr