Olay, saat 06.00 sıralarında Kepez ilçesi, Varsak Mahallesi'nde meydana geldi. Dün akşam saatlerinde Kepez ilçesi, Yeni Mahalle'de parkta alkol olan R. E.'nin yanına gelen Ü.I., tanışıp arkadaş oldu. Bir süre sohbetin ardından bara gitmek için Güllük Caddesi'ne giden ikili, sohbete burada devam edip alkol aldı.
İlerleyen saatlerde bardan ayrılan ikili, daha sonra Ü.I'nın Varsak Mahallesi'nde bulunan iş yerine gitti. Burada bir süre sohbetin ardından Ü.I., R.E.'yi dudağından öpmek istedi. Bu davranışa sinirlenen R.E., cebinden çıkardığı bıçakla Ü.I'yı karnından ve burnundan bıçakladı. Olayda kendisini de sol kolundan yaralayan R.E., kayıplara karıştı.

BIÇAKLARKEN SANKİ ORGAZM OLUYORDUM

Kanlar içinde kalan Ü.I, çağırdığı ambulansla özel bir hastaneye götürüldü. Olay sonrası harekete geçen Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büro Amirliği ekipleri, R.E.'yi tedavi için gittiği başka bir hastanede gözaltına aldı. Polise verdiği ifadesinde Ü. I'yı bıçakla yaraladığını kabul eden R.E., "Sohbet ederken dudağımdan öpmeye kalkıştı. Ben de yanımda taşıdığım bıçakla karnından ve burnundan yaraladım. O bıçağın vücuda giriş sesini duyarken sanki orgazm oluyordum. Daha sonra bıçaktan akan kanı yaladım. Yine olsa aynı şeyi yaparım" diye konuştu.

Ü.I'nın durumunun iyi olduğu, R.E.'nin de tedavisinin ardından polis merkezine götürüleceği kaydedildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr