Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor Dergisi’ne değerlendirmelerde bulundu. Hamzaoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ligin ilk yarısını Mersin İdmanyurdu galibiyetiyle tamamlayıp, ikinci devreye yeni umutlarla başladık. Yeni stadımızdaki ilk maçımızda Trabzonspor karşısında 2-0 geriye düşmemiz rağmen futbolcu arkadaşlarımızın kazanma hırsı, tribünlerimizin oluşturduğu o muhteşem atmosfer ile unutulmayacak bir galibiyete uzandık. Gaziantepspor karşısında da benzer bir geri dönüşe imza atarak, yüreğimizde taşıdığımız kazanma inancını galibiyetle taçlandırdık. Takımımızdaki uyum giderek artıyor ve yavaş yavaş “winner” özelliği yakalıyoruz. Galibiyetle puan tablosundaki konumumuz gereği son derece önemli ancak aynı zamanda takım öz güveninin geri gelmesi adına bize çok büyük bir katkı sağlıyor."

"TARAFTARIMIZIN TAKIMIMIZI DESTEKLEMESİ ÖNEMLİYDİ"

Ligin ilk yarısında yaşadıkları puan kayıplarını, seri galibiyetlerle telafi ederek hedefe emin adımlarla ilerlemek istediklerini de dile getiren deneyimli çalıştırıcı, "Bizim için taraftarlarımızın bu zorlu süreçte yanımızda olması ve her şartta takımımızı desteklemesi önemliydi. Buradan yeşil-beyazlı renklere gönül veren tüm Bursasporlulara, bize hem evimizde hem de deplasmanda oynadığımız maçlarda verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Sahada gösterdiğimiz mücadele, ortaya koyduğumuz kazanma azmi ve aldığımız sonuçlarla bizde onlara desteklerinin karşılığını vermek istiyoruz. Bunun için çok çalıştığımıza inanın. Geçmişinde nice başarılara imza atmış, şampiyonluğu tatmış böyle bir camianın artık daha büyük düşünmesi gerekiyor. Mücadele ettiği her kulvarda daima zirveyi hedefleyen Bursaspor için el ele verirsek, başaramayacağımız hiçbir şey yok" diye konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr