Galatasaray'ın efsane futbolcusu ve eski teknik direktörü Gheorhge Hagi, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışında daha 2 haftanın olduğunu belirterek, "Kimin şampiyon olacağı bilinmez ama Beşiktaş derbi galibiyetiyle önemli bir adım attı." dedi.

Hagi, bir ödül törenine katılmak için geldiği Mersin'de gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'yi tekrar ziyaret etmekten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Romanya'da ligimiz bitti. Şu an tatildeyim. Galatasaray-Beşiktaş maçını seyrettik. Çok güzel bir maç oldu." diye konuştu.

Türkiye'de şampiyon olacak takımla ilgili olarak Hagi, "En iyi olan kazansın" yorumunu yaptı.

Bir gazetecinin "Türkiye'de yeniden çalışmak ister misin?" sorusuna Hagi, "Elbette çalışmak isterim. Tatilimi geçirdikten sonra öncelikle kendi çalıştırdığım akademiyi düşüneceğim. Çok güzel bir sezon geçirdik ama ileride ne olacağını hep birlikte göreceğiz." ifadelerini kullandı.

HAGİ KENDİSİNE İLK KIRMIZI KARTI GÖSTEREN HAKEMLE

Türkiye'de Hagi'ye ilk kırmızı kartı gösteren eski hakemlerden Kadir Tozlu, Mersin'de Hagi ile bir araya geldi.

Tozlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, arkadaşlarının kendisini arayarak Hagi'nin Mersin'de olduğu bilgisini verdiklerini ve ilk kırmızı kart gösteren hakem olarak bir araya geldiklerini söyledi.

Hagi'nin çok iyi ve örnek bir futbolcu olduğunu belirten Tozlu, "Hagi'nin çok maçını yönettim. 1998 yılında Ali Sami Yen Stadyumu'nda oynanan Galatasaray-Kocaeli maçında 35. dakikada kırmızı kart göstermiştim. Olumsuz bir davranışta bulunmuştu, ben de ihraç etmiştim. Geçmişi konuştuk. İlk kırmızı kartı hatırladık." diye görüş belirtti.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr