Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Torku Konyaspor maçı sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İlk maçtaki skorun etkisine vurgu yapan Şenol Güneş, "Biz aslında ilk maçta kaybettik. 65 dakika santraya geçmeyen takıma 10 kişi kaldıktan sonra kaybettik. Rakibin o avantajına bir de seyirci baskısı eklendi. Ortayı kullanamadık. Geride de yavaş oynadık. Kanatlardan çok atak var ama etkili ortamız az. Rakibin de istediği kontra atağa çıkmaktı. İlginçtir çok tekme yedik ama biz daha çok sarı kart gördük." dedi.

Ligde yollarına devam edeceklerini belirten Güneş, "Lig de kupa da önemli ama lig daha önemli. Bu kadro iyi ve karakterli oyunculardan kurulu. Bugün maçı almamız lazımdı turu geçmesek bile. Eskişehirspor maçıyla lige döneceğiz." ifadelerini kullandı.

"ELİMİZDE SADECE LİG KALDI"

Üzgün olduklarını belirten Serdar Kurtuluş, "Maçın çok zor olacağını biliyorduk. İki ayaklı maçlarda ilk maçın skoru önemlidir. Konyaspor sahaya bugün avantajlı çıktı ve bunu iyi kullandı. Topla daha çok oynayan taraf bizdik ama üretken olamadık. En az 2 gol atmamız gerekiyordu. Bunun sıkıntısını yaşadık. Konyaspor da bir kere kaleye geldi ve ilk vurdukları gol oldu. Artık tamamen lige odaklanmamız lazım. Elimizde sadece lig kaldı ve iyi durumdayız. 12 tane maçımız kaldı. Bunları tek tek geçerek şampiyon olmak istiyoruz. Konyaspor'u da tebrik ediyorum. Çok güzel bir atmosfer vardı." dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr