11. Cumhurbaşkanı Gül, bayram namazını Beykoz Kavacık'taki Hasan Yavuz Camii'nde kıldı. Namazın ardından avluda vatandaşlarla bayramlaşan Gül daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Abdullah Gül, İslam aleminin ve vatandaşların bayramını kutlayarak, bayramın herkese iyilikler ve hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Gül, "Bayramlar dostlukların, arkadaşlıkların komşulukların kıymetinin bilinmesi gereken aydır. Aynı zamanda büyük bir milli dayanışmayı da ortaya çıkarır. Bu vesileyle bütün şehitlerimizi şükranla anıyoruz. Gazilerimize de sağlık ve sıhhat diliyoruz" dedi.

"FARKLI GÖRÜŞLER FİKİRLER OLABİLİR"

Herkesin memleketin kıymetini bilmesi gerektiğine vurgu yapan Abdullah Gül, "Dünyada ve çevremizde olup bitenlere baktığımızda Türkiye'ye daha çok sahip çıkmak, daha çok dayanışma içinde olmak gerekir. Herkesin farklı görüşleri, fikirleri olabilir. Ancak memleketimiz söz konusu olduğunda bütün halkın huzuru, milletin geleceği söz konusu olduğunda da hep aynı doğrultuda ve dayanışma içerisinde olmak lazım" diye konuştu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr