Fenerbahçe'nin Galatasaray ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından açıklamalarda bulunan Gökkhan Gönül, bu sezon şampiyon olamamaları durumunda büyük bir fatura çıkacağını söyledi.

Şansız değil beceriksiz olduklarını vurgulayan Gökhan Gönül, "Şampiyonluk kaçtı demek için erken. Geçen sezonki hastalığımız devam ediyor, tek kale oynadık, hiç pozisyon vermedik. Üç direğin arasından topu sokamazsanız, puan vermezler. 10 tane pozisyona giriyorsak ve buna da şansızlık demek, ayıp olur. Bunun adı beceriksizlik. Bu kadar para harcanan iyi bir Fenerbahçe kuruldu, yıldızlar topluluğu olduk. Ne yönetime, ne tarafa bir şey söyleyemeyiz. Bu takım bu sezon şampiyon olamazsa; sezon sonunda çok büyük fatura çıkar ve bu faturayı ödeyecekler de bugün ve bu sezon sahada olanlardır." diye konuştu.

Maçın son dakikasında Diego ile yaşadığı tartışma hakkında da konuşan milli futbolcu, "Dakika 90, pozisyon kaçtı ve Diego ile bir tartışma yaşadık. O gol kaçınca yerle bir oldum, üzüldüm ve Diego da bu durumu üstüne aldı. Diego ile soyunma odasında konuştuk, sorun yok" dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr