Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'nda 2-0'ın rövanşında Lokomotiv Moskova maçında deplasmanda 1-1 berabere kalarak tur atlamasının artından Gökhan Gönül açıklamalarda bulundu. 

“İstanbul’a turla dönüyoruz” diyerek sözlerine başlayan Gönül,
“İnşallah son 16'da finale kalacak takımla eşleşir ve sonrasında çeyrek ve yarı finalde rakipleri eleyerek, finale kalırız” dedi.
Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Gökhan Gönül, sakatlığıyla ilgili, “Kasımpaşa maçında kaburgam kırıldı, sonra da Moskova ve Bursa maçına böyle çıktım, bu maça da böyle çıktım. Ufak bir pozisyonda darbe geldi. Geçmesi zor bir yer sonuçta” ifadelerini kullandı.
Maçı yorumlayan Gökhan, “2-0 galip gelince böyle maçlarda deplasmana gidince bu rahatlık bazen takım olarak geride kalmamızı sağlıyor. Hoca aslında bunu istemedi kazanmak için çıkmamızı istedi ama psikoloji bu. Gol yiyince de geri çekildik, 1 gol atınca rahatladık ve turla eve dönüyoruz.İnşallah son 16'da finale kalacak takımla eşleşir ve sonrasında çeyrek ve yarı finalde rakipleri eleyerek, finale kalırız" dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr