Herkesten sakladığı bir çocuğu olduğu öne sürülen şarkıcı Simge Sağın, iddiaların asılsız olduğunu açıkladı. Ünlü şarkıcı “Bu iftira ve tehdit içerikli söylemler cezalandırılmalı” diyerek savcılığa başvurdu.

 İki yıl önce çıkardığı 'Miş Miş' adlı parçası ile müzik listelerine damgasını vuran ve geniş çaplı hayran kitlesi edinen Simge Sağın hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; aranjör Ozan Bayraşa ile uzun zamandır birlikte olan ünlü şarkıcının, eski evliliğinden bir çocuğu bulunuyordu. Sağın'ın bu gerçeği saklamak için büyük çaba harcadığı, en yakın çalışma arkadaşlarına bile açıklama yapmaktan kaçındığı ileri sürülüyor.

Bu iddialar üzerine açıklama yapan ünlü şarkıcı, "Bir magazin programında hakkımda ortaya atılan tüm iddialar asılsızdır. Programda 'Çok alkollüyken eski menajeri Cihan Tükel'i taciz etti' söylemleri ve çocuğum olduğuna dair iddialar tamamen iftiradan ibarettir" diye konuştu.

AYVALIK'TA ZEHİRLENDİ

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sahne alacak olan ünlü şarkıcı Simge Sağın'ın aniden rahatsızlanarak Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde hastaneye kaldırıldı.

Ramazan bayramının 3’üncü günü ünlü şarkıcı Simge Sağın, Gümbet Barlar sokağında bulunan bir kulüpte sahne alacaktı ancak aniden rahatsızlanıp hastaneye kaldırılması nedeniyle sahnesi iptal oldu. Bir anda fenalaşarak Ayvalık Devlet Hastanesine kaldırılan Sağın'ın gıda zehirlenmesi nedeniyle rahatsızlandığı öğrenildi.

Tedavi altına alınan ünlü şarkıcı menejeri aracılığıyla kulüp yöneticilerine ve hayranlarına özür notu gönderdi. Dev ekranda “Rahatsızlığımdan dolayı, bu geceki Clup Ampersand Bodrum programımı ileriki bir tarihe ertelemek zorunda kaldığımı üzülerek bildiriyorum. En kısa zamanda görüşmek üzere” mesajı yayınlandı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr