Belki komşu Yunanistan’ın eşsiz adaları, belki Akdeniz, belki de İskandinavya... Tercih edeceğiniz rotanın derinliğine bağlı olarak birden fazla şehir keşfedebilir, güneşin ve denizin keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Düzenlenen gemi turları, tatilinizin her anını verimli ve etkili geçirmeniz için hazırlanmıştır. Kapsamlı gemi turlarıyla bahsettiğimiz avantajların fazlasına sahip olabilirsiniz. Prontotour’un bu sayfasına tıklayarak en avantajlı fiyatları görüntüleyebilir, en kaliteli tur hizmetinden yararlanmak için hemen rezervasyon yapabilirsiniz. Bu tatilinizi gemi turuna ayırmanız için ilginizi en fazla çekecek 3 maddeyi bir araya getirdik. 

Dalgalar alarm sesiniz, manzaralar uyanma sebebiniz olur:

Uyanır uyanmaz gözlerinizi odanızın muhteşem deniz manzarasına açarsınız. Şehir gürültüsü, otel kalabalığı veya dört duvar arasına sıkışmayı unutun. Her anınız denizle geçecek. Unutamayacağınız anılara sahip olacağınız gemide kabininizi seçerken ne kadar dikkatli olmanız gerektiğini buradan çıkarabilirsiniz. Gemi limana yanaştığında adımınızı farklı bir ülkeye atarsınız. Yeni insanlar, yeni bir tatil destinasyonu, yeni yemekler ve keşfedilmeyi bekleyen turistik noktalar... Bunların hepsini tamamladığınızda döneceğiniz yer bir oda veya ev değil; eğlence aktiviteleri ve manzaralarıyla denizde yolculuğun en keyiflisini sunan bir gemi olacak!

Eğlence aktiviteleri, havuzlar, organizasyonlar ve dahasıyla zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız:

Gemi yolculuğunuz boyunca her dakikanızı dolu dolu geçirebileceğiniz birçok alan vardır. Havuzlarda yüzme keyfi yaptıktan sonra tüm yılın stresini atabileceğiniz masaj odalarına geçebilir, isterseniz geceyi diskoda sonlandırabilirsiniz. (Evet, gemide!) Bunların yanı sıra çoğu gemide anime şovlar, konserler, oyunlar ve gösteriler düzenlenir. İster kitabınızla birlikte havuz başındaki şezlongda güneşlenerek dinlenin, ister hareketli ve eğlenceli aktivitelerde kendinizi kaybedin! Gemi turları her ihtiyaca karşılık verecek şekilde donatılmıştır. Bu sayede sıradaki destinasyona giderken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız bile.

Farklı şehirlerde deniz mi, denizin ortasında havuz mu? 

Karar vermenize hiç gerek yok. Her limana yanaştığınızda farklı bir şehirde belki de farklı bir ülkede denize gireceksiniz. Uzak rotaları tercih ederek belki de okyanusta yüzeceksiniz. Tekrar gemiye dönme vakti geldiğinde yolculuğunuz devam ederken havuzda suyun keyfini çıkarmaya devam edebilirsiniz. Devasa geminin en güzel manzarasına sahip noktalarına konumlandırılmış havuzlara geri dönmek için sabırsızlanacaksınız. Çalışma ortamınızdan uzak, tamamen deniz ve havuz odaklı bir tatil için daha fazla beklemeyin! Erken rezervasyon fırsatları sayesinde yüksek indirim oranlarından yararlanabilir, tatilinizi çok uygun fiyatlara denk getirebilirsiniz. http://www.prontotour.com/erken-rezervasyon adresinde yer alan %45’e varan indirim oranları sayesinde bütçenizi sarsmayacak bir tatil planı oluşturabilirsiniz.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr