Samsung’un uzun süredir konuşulan telefonu Galaxy A9 Pro’nun üzerindeki sır perdesi gittikçe aralanıyor. Telefonla ilgili söylentiler geçtiğimiz günlerde Çin’de TEN sertifikası alınmasıyla sonlanmıştı. Şimdi ise FCC (US Federal Communications Commission) yani Feneral İletişim Komisyonu’nda telefondan önemli bir ize rastlandı.


Samsung Galaxy A9 Pro FCC’de!
ABD’de satılacak olan telekomünikasyon cihazları için bir regülasyon kurumu olarak hizmet veren FCC’de, Samsung Galaxy A9 Pro modelinin çıkarılabilir bataryası olduğunu ortaya çıkardı. Galaxy A serisindeki cihazlar için bu ilgi çekici bir özellik.
TEN’da ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy A9 Pro, Galaxy A9 modeline göre 10 gram daha ağır ve 0.5 mm daha kalındı. Çıkarılabilir batarya bu ağırlık ve boyut farkının sebebini ortaya çıkıyor. Arka kapağın ayrılabilir olması telefonu biraz kalınlaştırıyor ve dolayısıyla ağırlaştırıyor. Geçtiğimiz günlerde TEN tarafından paylaşılan görsele aşağıdan ulaşabilirsiniz.
6 inç büyüklükte ve Full HD çözünürlük sunan Super AMOLED ekran, 1.8 GHz hızında 8 çekirdekli işlemci, 4 GB RAM, 32 GB depolama alanı, çift SIM kart opsiyonu, LTE desteği, parmak izi okuma sensörü, NFC ve 4000 mAh kapasiteli bataryası ile Samsung Galaxy A9 Pro oldukça iddialı bir model olarak. Telefonun fiyatı ve resmi çıkış tarihi henüz belli değil.

Meizu Pro 6’ya odaklandı!


Kaynak: Cumhuriyet.com.tr