Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder ile ilgili futbol direktörü Cenk Ergün'den açıklama geldi.

İtalyan basınına konuşan Ergün, sarı-kırmızılı ekibin aldığı Avrupa'dan men cezasının ardından ayrılacağı söylentileri çıkan oyuncunun durumuyla ilgili konuştu.
Sezon sonunda ayrılıp ayrılmayacağına ilişkin olarak Ergün, "Böyle bir şey ihtimal dahilinde değil. Wesley bir kaç ay önce, kendisini 2018'e dek sarı-kırmızılı ekibe bağlayan sözleşmeye imza attı. Dolayısıyla bizimle kalacak" diye konuştu.

TELLES'İN GELECEĞİ BELİRSİZ!

Inter'de kiralık olarak forma giyen Alex Telles'in durumuna da açıklık getiren Galatasaraylı yönetici, "Oyuncunun geleceğiyle ilgili henüz karar vermedik. Satın alma opsiyonuyla kiraladığımız Telles için Inter'in 31 Mayıs'a kadar karar verme hakkı bulunuyor. Şu an için yeni bir şey yok. İtalyan kulübüyle görüşmedik ama bir an evvel bu görüşmeyi gerçekleştireceğiz" dedi.

"MELO'YU TAKİP EDİYORUZ"

"Inter ile yapacağımız görüşme yalnızca Telles ile ilgili olacak" diyan Ergün şöyle devam etti: "Felipe Melo'nun performansını tabii ki takip ediyoruz. sonuçta uzun yıllar sarı-kırmızılı formayı giymiş bir oyuncu. Taraftarın sevdiği ve hiçbir zaman unutmayacağı bir isim. Bakalım Inter ile sezonu nasıl tamamlayacak" şeklinde konuştu. (Milliyet)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr