Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin'in sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklaması şu şekilde:

"Fikret Orman, Galatasaray’a saldırmanın reyting getirdiğinin bilincinde. Ekranlarda sarf ettiği her söze verilecek bir cevabımız var ancak buna gerek görmüyoruz. Sadece bir kaç sezon önce, bugün şampiyonluk yarışına girdiği kulüp ile kendi kulübü arasında oynanamamış bir Süper Kupa Finali hafızalardaki tazeliğiyle orta yerde dururken, 23 yıl öncesinin mesnetsiz iddialarını tartışmayı anlamsız buluyoruz.

Hiç şüphe yok ki 4 yıllık kulüp başkanlığı döneminde Galatasaray’ın kazandığı 3 Süper Lig Şampiyonluğu’na, 3 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa zaferine tanıklık etmek, 4. yıldızın ağırlığını taşımak Sayın Orman açısından çok zor olmalı.

Orman’ın uzun yıllar sonra tanık olduğu şampiyonluk mücadelesinin verdiği stresle başa çıkmanın sıkıntısını yaşadığı da aşikar.

Şampiyonluk mücadelesi verme ve girdiği yarışları kazanma konusunda Türkiye’nin en deneyimli kulübü olarak kendisine tavsiyemiz gereksiz polemiklerden uzak durması ve hedefine odaklanmasıdır."

Fikret Orman içini döktü... "Şike ile şampiyonluğumuz elimizden alındı!"

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr