Beşiktaş derbisini kaybederek ligde 5. olup Avrupa yasağını savuşturma şansını ateşe atan ve umutlarını kupa finaline bağlayan Galatasaray’da, aylardır futbolculara ödenme yapılmadığı öne sürüldü.

Hürriyet'in haberine göre; yaklaşık 5 aydır transfer taksitlerini ve maç başı ücretlerini alamayan futbolculara, yönetim mart ayı için senet vermişti. Ancak ödeme yapılamayınca, bu senetler değiştirilerek, bugün tarihli yeni senetlerin verildiği ortaya çıktı.

PERSONEL DE MAĞDUR

Futbolcuların senetlerin karşılığının bugün de ödenmemesi halinde büyük protestoya hazırlandıkları ve Florya’da idmanlara çıkmama ihtimalinin de kapıda olduğu öğrenildi. Yöneticilerin ise 6 Milyon Euro’yu bulan ödemeler için şu ana kadar kaynak bulamadığı, personele de mayıs maaşlarının henüz ödenemediği bildirildi.

‘TARAFTARIN ÖNÜNE ATILIYORUZ’

Sarı-Kırmızılı futbolcular, kulübü zor durumda bırakmamak için martta senetler karşılığında UEFA için istenen “Alacağımız yoktur” belgesini imzalamış, mayısa kadar süre isteyen yönetime anlayış göstermişti. Ancak hiçbir olumlu gelişme olmadı. Futbolcuların, para alamamalarına rağmen medyada yer alan yüksek prim vaatlerine de anlam veremediği ve “Taraftarın önüne atılıyoruz” diyerek duruma tepki gösterdikleri bildirildi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr