Antalya'da oynanacak olan Galatasaray - Fenebahçe arasında oynanacak Türkiye Kupası Finali organizasyon toplantısı gerçekleşti.

İstanbul'da gerçekleşen toplantıda her iki takıma da eşit şekilde yer tahsil edileceği bildirilirken bilet fiyatların şu şekilde:
1. Kategori (Doğu ve Batı): 150 TL.
2. Kategori (Kuzey ve Güney): 75 TL.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

Antalya Stadyumu'nda Galatasaray A.Ş. ile Fenerbahçe A.Ş. takımları arasında 26 Mayıs Perşembe 2016 günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali'nin Organizayon Toplantısı bugün İstanbul'da yapıldı.

TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Antalya Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenlik Şube Müdürleri Osman Yıldız ve Alper Bostancı, Galatasaray A.Ş.'den Alper Narman ve Cenk Ergün, Fenerbahçe A.Ş.'den Hasan Çetinkaya ve Ayhan Bak, Antalya Spor İl Müdürlüğü'nden temsilciler, Antalya Stadyumu sorumluları ve TFF yetkilileri katıldı.

Yapılan toplantı sonucunda finalin oynanacağı Antalya Stadyumu'nun her iki kulüp taraftarlarına eşit şekilde bölünerek tahsis edilmesi; biletlerin 1. Kategori (Doğu ve Batı) 150, 2. Kategori (Kuzey ve Güney) 75 TL'den satılması kararlaştırıldı.

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Galatasaray taraftarları Doğu ve Kuzey, Fenerbahçe taraftarları ise Batı ve Güney tribünlerden seyredebilecek.

Taraftarlar, müsabaka biletlerini Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi bilet satış sitesi bilet.tff.org adresi üzerinden satın alabilecek. Bilet satışının başlayacağı gün ve saat önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacak.

Müsabakadan bir gün önce Galatasaray A.Ş ile Fenerbahçe A.Ş. kulüplerinin teknik adamları ve kaptanları ortak bir basın toplantısı düzenleyecek.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr