A Milli Takım, Euro 2016 hazırlıkları kapsamında Karadağ ile bu akşam Antalya Arena'da karşı karşıya gelecek. 20:45'te başlayacak maç ATV'den naklen yayınlanacak.

Süper Lig'den sonra Ziraat Türkiye Kupası'nın da tamamlanmasıyla birlikte Fransa'da düzenlenecek turnuvanın havasına tamamen giren Fatih Terim ve ekibi Antalya'da kampa girdi.

İngiltere deplasmanında iyi bir futbol ortaya koymasına rağmen sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılan Ay Yıldızlı ekip Karadağ'ı yenerek moral depolamak istiyor.

Türkiye'nin 93 yıllık tarihinde oynadığı toplam 535 maç içinde 256'sını özel karşılaşmalar oluşturdu. Milliler özel karşılaşmalarda 93 galibiyet ve 67 beraberlik aldı, 96 kez de rakiplerine yenildi. A Milli Takım, özel maçlarda 327 gol atıp kalesinde 373 gol gördü.

Türkiye Futbol Direktörlüğü'nün yanı sıra A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü sıfatıyla görev yapan Terim, bu karşılaşmayla ay-yıldızlı ekibin başında 122. kez sahaya çıkacak. Fatih Terim yönetiminde oynadığı 121 maçta 62 galibiyet alan Türkiye, bu maçlarda 29 kez yenildi, 30 kez berabere kaldı.

A Milli Takım'da Serdar Aziz ve Gökhan Töre'nin sakatlıkları bulunuyor. Son idmanda sakatlık problemi yaşayan Hakan Çalhanoğlu da maçta forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER

Türkiye: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Hakan Balta, Mehmet Topal, Caner Erkin, Selçuk İnan, Oğuzhan Özyakup, Ozan Tufan, Arda Turan, Volkan Şen, Cenk Tosun

Karadağ: Vukasin Poleksic, Zarko Tomasevic, Marko Basa, Vladimir Rodic, Marko Simic, Nemanja Nikolic, Marko Bakic, Adam Marusic, Nikola Vukcevic, Fatos Beqiraj, Stefan Mugosa

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr