Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, geçen hafta kaybedilen puan sonrası herkesin bir havalara girdiğini fakat şampiyonun Beşiktaş olacağını söyledi. 

Bayrampaşa Beşiktaşlılar Derneğini’nin açılışına katılan Başkan Fikret Orman, açıklamalarda bulundu. Şampiyonluğa gittiklerini kaydeden Orman, şöyle konuştu: 

"Bir puan kaybettik diye herkes öyle bir havalarda ama hiç merak etmeyin biz o kupayı o stada getireceğiz. Kimsenin ondan şüphesi olmasın. Beşiktaş tüm taraftarıyla camiasıyla şampiyonluğa kenetlenmiş vaziyettedir. Futbolcularıyla da aynı şekildedir. Bu futbol oyunudur güzel bir oyundur. Dün akşam (89. dakikada olaylar nedeniyle tatil edilen Trabzonspor - Fenerbahçe) maçı izledik. Bir sporsever olarak hep birlikte üzüldük. Böyle çirkinliklerin olmamasını diliyoruz. Beşiktaş bu kupayı o stada getirecek ve kendi taraftarının önünde bu sene o turu atacaktır, bundan hepiniz emin olun inanın, biz inanıyoruz. Futbolcularımız ve teknik heyetimiz inanıyor. Hiç şüpheniz olmasın."
Öte yandan Fikret Orman Bayrampaşa Beşiktaşlılar Derneği için ise "İyi niyetle yapılmış bir yer. İçerisi pırıl pırıl yapılmış. Burada Beşiktaş’ın varlığını hissettirmesini bekliyoruz onlardan." dedi.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr