“TRANSFER EDİLEMEZ”

Geçen sezon, ikinci bölümde, Robin van Persie’nin arkasında kalmasına rağmen, sarı lacivertli yönetim Brezilyalı golcü için son 15 günde gelen tekliflerin tamamını reddetti.
Son olarak Çin takımlarından (Shangai Senhua) yüksek fiyatlı teklifler alan Fenerbahçe, teklifte bulunan bütün kulüplere, “Fernandao’yu satmayacağız” yanıtı verdi.

VALENCIA NANI İÇİN GÜÇLÜ GELİYOR

Sarı lacivertli yönetim, Robin van Persie ve Nani konusunda aynı kararda değil. Gelen teklifler değerlendiriliyor. Valencia yerel basını “Nani, artık Valencia”da başlıklı haberler yayımlıyor; ancak henüz yapılan bir anlaşma yok. Nani kesin olarak ayrılmak istiyor. İki önemli seçeneği var: Everton ve Valencia. İspanyol kulübü Portekizli oyuncu için gerekli bütçeyi oluşturdu ve Fenerbahçe’ye resmi teklifini sunmaya hazırlanıyor.

DIEGO RIBAS VE EMENIKE İÇİN KESİN KARAR

Fenerbahçe, Diego Ribas ve geçen sezon yarım dönem Premier Lig’de kiralık olarak oynayan Emmanuel Emenike için kesin satış kararı aldı ve bununla ilgili gerekli yetkilendirmeyi yaptı.
Ribas, iyi bir sözleşmeye sahip olduğu için kalan 1 sezonluk sözleşmesini tamamlamak istiyor; ancak özellikle Çin’den çok daha yüksek ücretlerin kendisine teklif edilmesi durumunda ayrılma seçeneğini değerlendirecek. Emmanuel Emenike için de bazı Çin kulüpleri devreye girdi. Nijeryalı oyuncu, Çinlilerin önerdiği koşulları uygun bulması durumunda futbol hayatını bundan böyle uzak doğuda sürdürecek.

(Özgür Sancar-Ajansspor)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr