Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi bugün belli oluyor.

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde yapılacak ve saat 13:00'te başlayacak kura çekimine seri başı olarak katılan Fenerbahçe, beş muhtemel rakibinden biriyle eşleşecek.

Sarı - Lacivertlilerin muhtemel rakipleri arasında Yunanistan'dan PAOK, Romanya'dan Steaua Bükreş, Fransa'dan Monaco, İsviçre'den Young Boys ve Rusya'dan Rostov bulunuyor. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçları 26-27 Temmuz ve 2-3 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Fenerbahçe'nin yanı sıra UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek Medipol Başakşehir'in de rakibi bugün belli olacak. Saat 14:00'te başlayacak Avrupa Ligi kura çekiminde Medipol Başakşehir, seribaşı takımlar arasında yer almıyor. 2. ön eleme turunda Zimbru'yu geçmesi halinde Osmanlıspor'un bir üst turdaki rakibi de bu kura çekiminde belli olacak.

Fenerbahçe'nin yanı sıra UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek Medipol Başakşehir'in de rakibi bugün belli olacak. Saat 14.00'te başlayacak Avrupa Ligi kura çekiminde Medipol Başakşehir'in muhtemel rakipleri arasında Hertha Berlin, Rapid Wien, Hırvatistan'dan Rijeka, Portekiz'den Arouca, Çek Cumhuriyeti'nden Mlada Boleslav ve Genk - Buducnost eşleşmesinin galibi yer alıyor.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu maçları 28 Temmuz ve 4 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr