Fenerbahçe Yönetimi, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı öncesi Monaco’nun İstanbul’daki karşılaşmayı darbe girişimi sebebiyle oynamak istememesine yönelik iddialara karşı harekete geçti.


Sarı-lacivertli kulübe şu an için konuyla ilgili olarak ulaşmış resmi bir yazı bulunmuyor. Ancak Fransız ekibinden herhangi bir başvuru gelmesi durumunda benzer şekilde karşılık verilecek, Nice’de geçen hafta yaşanan kamyonlu terör saldırısı gerekçe gösterilecek. Monaco’nun, saldırı olan bölgeye yakınlığının altı çizilecek.

Fenerbahçe Kulübü ilk olarak bugün UEFA ile temasa geçerek, Monaco’nun ilk maçla ilgili talepte bulunup bulunmadığını sorgulayacak. Fransız ekibinin İstanbul’da müsabaka oynamama konusunda resmi bir talebi olmazsa sarı-lacivertli yönetim de ikinci karşılaşma için bir istekte bulunmayacak.

Bu arada Fenerbahçe’deki birçok yabancı futbolcu, yaşanan darbe girişiminden etkilendi. Büyük şaşkınlık yaşayan futbolculara bu girişimin püskürtülmesinin ardından detaylı bilgi verildi ve o sakin olmaları istendi. Rahat bir nefes alan oyuncuların yapılan bilgilendirmenin ardından normal hayatlarına döndükleri aktarıldı.
(Milliyet)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr