Fenerbahçe’de Vitor Pereira’nın yerine geçecek isim bakalım kim olacak? Yıldırım’ın favorisi her ne kadar Ümit Özat olsa da şimdilerde yönetim içinde sıkça Aykut Kocaman’ın ismi konuşulmaya başlandı. Ancak, Kocaman için Aziz Yıldırım bildiğiniz gibi “Ben varken o kulübe giremez” demişti. Diğer yandan çok sayıda yabancı teknik direktörle temasa geçiliyor. Guus Hiddink başı çekiyor. Hollandalı çalıştırıcı 1990-91 sezonunda Sarı-Lacivertli takımı çalıştırmıştı. Pellegrini ise ikinci aday. Brezilyalı eski yıldız Roberto Carlos’un da Fenerbahçe’den teknik direktörlük teklifi gelmesi halinde seve seve kabul edeceğini söyledi.

‘Seviyoruz seni’

Fenerbahçe’de uzun yıllardır yöneticilik yapan ve halen tesislerden sorumlu yönetici olarak görevini sürdüren Ömer Temelli, kendisine ait Instagram hesabından Aykut Kocaman’ın, “Gerçeğin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır” sözünün yazılı olduğu görseli paylaştı, yorum olarak ise “Seviyoruz seni” mesajını yayımladı. Temelli’nin bu paylaşımı, Fenerbahçe taraftarı arasında büyük heyecan yarattı.

Pereira 23 ‘foto’da yok

Kulübün resmi sitesinden birkaç gündür antrenmanla ilgili haberler ve 23 tane fotoğraf paylaşıldı. Her ne kadar haberde “Teknik Direktörümüz Vitor Pereira yönetiminde saat 10.00’da başlayan antrenman, toplam 1 saat 30 dakika sürdü” gibi bir ifade yer alsa da antrenman fotoğraflarının hiçbirinde Portekizli çalıştırıcının görüntüsü yoktu. Fotoğraflarda başta Robin van Persie tüm futbolcuların neşeli ve hırslı çalışma anları kamuoyu ile paylaşıldı.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr