Fenerbahçe’de yeni sezon için transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken oluşturulacak yeni takım için de planlamalar yapılıyor...

Teknik direktör Vitor Pereira’nın raporu doğrultusunda gerçekleştirilmeye çalışılan yeni planlamada takımda önemli değişiklikler olacak gibi görünüyor.

En büyük değişim de 10 numarada olacak gibi... Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin büyük umutlarla transfer ettikleri Diego Ribas aranan kan olamadı.

Brezilyalı yıldız beklenileni veremediği gibi saha içerisindeki hareketleriyle de istenmeyen adam oldu. Önümüzdeki sezon için takımda düşünülmeyen Diego Ribas ya kiralık ya da bonservisiyle birlikte gönderilecek. Bunun için de hem futbolcu hem de yöneticiler görüşmelerini sürdürüyorlar.

YÖNETİMDEN TAM DESTEK

Diego Ribas’ın gönderilmesiyle birlikte, ‘10 numara kim olacak?’ sorusu da gündeme gelirken, başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının gönlünden geçen ismin Salih Uçan olduğu öğrenildi.

Salih’in bu göreve soyunmasına teknik direktör Vitor Pereira’nın da sıcak baktığı bildirildi. Kısacası şimdi tüm gözler Diego Ribas’ın takımdan ayrılmasında. Brezilyalı yıldız gittiği andan itibaren Fenerbahçe’nin yeni 10 numarası Salih Uçan olacak.

(Habertürk)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr