Beşiktaş’ta sözleşmesi biten oyunculardan İsmail Köybaşı hala nikah tazelemezken, ortaya atılan bazı iddialar, gündemi değiştirdi. Milli Takım dönüşü sözleşme yenilemesi veya en azından anlaşmanın sağlandığının açıklanması beklenen İsmail için Fenerbahçe’nin harekete geçtiği bilgisi kulisleri hareketlendirdi.

İç transferi sorunsuz geçmek üzere yoğun çaba sarfeden siyah beyazlı yönetim, kaleci Tolga ile anlaşmanın sağlandığını duyurmasına karşın, İsmail ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Edinilen bilgilere göre yönetimin 1.2 milyon Euro’luk yıllık ücret teklifini az bulan İsmail, imza atmadı ve rakamın artırılmasını bekliyor.

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda ilerleyen yönetimin, ikna etmek üzere önümüzdeki pazartesi günü İsmail ile masaya oturacağı öğrenildi.

Konunun uzamasına neden olarak gösterilen F.Bahçe’nin İsmail’i istediği iddiası ise İsmail Köybaşı’nın çevresinde sıkça dile getiriliyor.

ÖNCELiĞiM BEŞiKTAŞ’

Başarılı futbolcu ise Fenerbahçe ile bir temasının olmadığını, her zaman önceliğinin Beşiktaş olduğunu dile getiriyor. Şenol Güneş’in takımda kalmasını istediği İsmail’in durumunun pazartesi günkü görüşmede netleşmesi bekleniyor.

(İsmail Er-Hürriyet)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr