Fenerbahçe’nin yeni transferi Hollandalı futbolcu Gregory van der Wiel, önce sağlık kontrolünden geçti, sonra da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen törenle kendisini Sarı-Lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Wiel, İstanbul’a çok güzel duygularla geldiğini ve tüm yüreğiyle Fenerbahçe için savaşmak istediğini söyledi. Hollandalı sağ bek, Fenerbahçe’de 23 numaralı formayı giyecek.

‘İstanbul modern bir şehir’

İşte Hollandalı yıldızın açıklamaları; “Kuyt’tan F.Bahçe hakkında bilgi aldım, Türkiye’nin en iyi kulübü ve en iyi taraftara sahip olduğunu öğrendim. Stadın atmosferi ile ilgili çok iyi şeyler duydum ve birkaç video izledim. Kuyt bana fazla sayıda bilgi verdi. İstanbul’un harika bir şehir olduğundan bahsetti. Fantastik bir şehir. Boğaz çok güzel. İstanbul’da son derece güzel zamanlar geçireceğimi düşünüyorum. Bu yüzden sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum.”

‘İlk hedef Devler Ligi’

“Benim tek bir düşüncem var. Her maçta bu takıma yardım etmek istiyorum. Bu düşünce ile geldim buraya. Bu sezon en önemli hedefimiz Şampiyonlar Ligi’ne kalmak. Onun için ben de arkadaşlarımla elimden geleni yapacağım. Kariyerim harika bir şekilde geçti. Fenerbahçe’de olduğum için son derece mutluyum. Kenar bölgesinde çok fazla koşan bir oyuncuyum. Hücuma yardım etmeyi de oldukça seviyorum. Orta yapmayı seviyorum. Kuvvetli bir takımımız var, kuvvetli bir kadromuz var. Hedefimiz şampiyon olmak. Taraftarların bana gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Biz bu renkler için sürekli mücadele edeceğiz.”

Neustadter bu akşam geliyor

Sarı-Lacivertliler, Wiel’in ardından Roman Neustadter ile görüşmelere başlandığını resmen duyurdu. Kulüp kanalından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Profesyonel futbolcu Roman Petrovich Neustadter ile futbolcunun transferi için görüşmelere başlanmıştır. Rus futbolcu, 05 Temmuz Salı akşamı (bugün) İstanbul’a gelecek ve görüşmeler tamamlanacaktır."

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr