Galatasaray’ın sezon başında 3,7 milyon Euro bonservis bedeliyle İnter’e sattığı Felipe Melo’yla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Brezilyalı yıldızın, yeniden Galatasaray’a dönüşü konusunda ışık yaktığı iddia edildi.

Habertürk'ün haberine göre; Inter kulübünün 8,5 Milyon Euro opsiyon bedeli ile kiraladığı Alex Telles’i kadrosunda tutmak istediği, yapılan pazarlıklar sırasında Felipe Melo’yu da Galatasaray’a verip rakamdan düşmeyi hedeflediği öğrenildi.

Galatasaray yönetiminin, Melo’yu geri alma konusunda nasıl bir tavır alacağı merak ediliyor. Eğer yönetimin kabul etmesi halinde Melo’nun da geri dönebilmek için gerekli fedakarlığı yapacağı ve anlaşma konusunda sorun çıkarmayacağı konuşuluyor.

BİR TÜRLÜ YERİ DOLMADI

Sezon başında sözleşme yeniledikten sonra Inter’e giden Melo takımda yokluğu en çok aranan isim oldu. Melo’nun boşluğunu doldurmak için orta sahada Bilal, Rodriguez, Jem Paul Karacan, Chedjou, Donk denendi ancak beklenen verimi sağlayamadı. Hamza Hamzaoğlu döneminde Atletico Madrid maçında Hakan Balta’ya bile bu bölgede şans verilmişti.

PENALTI YAPTIRIP KIZARINCA GÖZDEN DÜŞTÜ

Inter’le bir yıl daha kontratı bulunan Melo’nun 20 Aralık 2015’te Lazio ile oynanan maçta yaptığı hatalar sonunu hazırladı. 1-1 evam eden maçta 86’da penaltı yaptıran Brezilyalı, 4 dakika sonra 90’da da Biglia’ya uçan tekme atıp kırmızı kart görmüştü.

Teknik Direktör Mancini, 2-1’lik yenilginin faturasını Melo’ya kesip kızağa çekti. O tarihe kadar 11 maça 11’de başlayan Melo, daha sonra sadece 4 maçta ilk tertipte görev alabildi.

Oynadığı son iki maçta sadece 8 dakika forma giydi. (Habertürk)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr