Provokatif yayınlarıyla bilinen Yeni Akit’in kanalı Akit TV’de geçtiğimiz hafta konuşan Tezcan, din öğretmeni olan Muharrem B.’nin Fethullah Gülen Cemaati tarafından Ensar Vakfı’na sızdırıldığını öne sürüp, şunları söyledi: “Fetönün beş aylığına Ensar Vakfı’na sızdırdığı bir tecavüzcüsüne tecavüz emri verdiğini anlarsın. Bkz 20 dakika önce Fatih Tezcan’ın söyledikleri. Onlara günah yoktur, Allah rızası için tecavüz edeceksin der, gider bulur bir tane gerizekalı, psikopat, sapık, gider tecavüz ettirir.”

Ensar Vakfı’nı ‘kollama senaryosu’nda tüm adımları da aşama aşama anlatan Tezcan, “Nasıl sızacak, gönüllü etütçü olarak. Allah rızası için, ben Hocaefendi’ye de bağlı birisiyim dedi. Ders vermek istiyorum falan filan dedi. Ensar Vakfı zaten madden o da şeyde. O da istemedi para verelim falan. Şimdi biz de özeleştiri yapalım. Aldılar onu. Adam gitmiş, 10 tane tecavüzden 350 sene aldı. Ne dönüyor?” diye konuştu.

Tezcan, istismar için Muharrem B.’nin gönüllü eğitmen olmaya emek vermeyeceğini de iddia edip, şu soruları yöneltti: “Para almıyor, gönüllü, ücret almadan, aynı zamanda seri tecavüzcü. Nasıl oturdu ki bu kafana? Niye böyle bir şey olsun ki? Gider parkta bir çocuk bulur, niye emek versin?”

Tezcan’ın bu sözleri sosyal medyada da alay konusu oldu.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr