Bir süre önce sadece iOS platformu için Apple cihazlarda Facebook Live özelliği duyurulmuştu. Periscope gibi Facebook üzerinden canlı yayın yapılmasına olanak tanıyan özellik Android desteğine kavuşuyor.


Facebook Live özelliği Android’e geliyor!
Facebook’un resmi internet sitesinde paylaşılan duyuruya göre Facebook Live önümüzdeki günlerde Android kullanıcılarına sunulacak. Tıpkı iOS platformunda olduğu gibi yeni gönderi paylaşılırken ekranda “Facebook Live” ikonu görülecek ve bu sayede canlı yayınlar başlatılabilecek.
Facebook kullanıcıların canlı yayınlara olan ilgisinin normal gönderilere göre üç kat daha fazla olduğunun vurgusu da yapıldı. Şimdiye kadar yapılan canlı yayınların izlenme istatistiklerinde de Android platformu birinci sırada yer alıyor. Yapılan tüm canlı yayınların izleyici kitlesinin yarısından fazlası Android cihazlarla yapılıyor. 30’dan fazla ülkede desteklenen bu özellik, Android desteği ile daha fazla yaygınlaşacak.
Eğer Facebook Live özelliğini merakla bekleyenlerdenseniz, bu günlerde Facebook uygulamasının güncellemelerini sık sık kontrol etmenizi öneririz. Yani artık Facebook canlı yayın özelliğinin tüm cihazlar tarafından desteklenmesi an meselesi. Facebook tarafından yayınlanan ekran görüntüsüne de aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Deadpool, Bire Beş ile Yetinmedi!

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr