Kaza, Kamil Tunca Caddesi’nde geçen perşembe saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Konak yönüne giden plakası ve şoförü belirlenemeye hafif ticari araç, iddiaya göre yol ortasında yatan evli ve 4 çocuk babası Hüseyin Çınarlı’yı ezip hızla uzaklaştı. Kazayı görenler sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

Sağlık görevlileri çarpmanın etkisiyle savrulan Çınarlı’nın öldüğünü belirledi. Yakınları, Çınarlı’nın olay gecesi bir eğlence yerine gittiğini, oradayken telefon görüşmesi yaptıklarını, ardından da bir daha görüşemediklerini belirtip, olayın aydınlatılmasını istedi.

İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın’ın, kazanın bir an önce aydınlatılması için talimat verip, kazanın faili meçhul cinayet gibi değerlendirilmesini istediği belirtildi.

Olayla ilgili Cinayet Büro Amirliği ekipleri de çalışma başlattı. Yakınları tarafından cenaze töreni ardından toprağa verilen Çınarlı’ya çarpan hafif ticari aracın plakasının belirlenmesi için bölgedeki tüm güvenlik kamerası ve Mobese kayıtlarının mercek altına alındığı kaydedildi.

KAZA ANI KAMERADA

Bu arada, kazanın yakındaki bir işyerinin güvenlik kamerası ile olduğu gibi görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde, sendeleyerek yol ortasına kadar gelip oturan Çınarlı’yı gören bir otomobil sürücünün durup Çınarlı’nın yanına gitmek için manevra yaptığı sırada, hızla gelen siyah hafif ticari aracın Çınarlı’ya çarparak olay yerinden uzaklaştığı görüldü.

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr