Burhan Kuzu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik gerçekleşen yumurtalı saldırıya ilişkin kriz yaratacak bir açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu’na aynı günde 2. protesto: Hayatımı mahvettiniz

Türkiye şehitlerini uğurluyor

Kılıçdaroğlu'na yumurtalı protesto kamerada

Kılıçdaroğlu'ndan yumurtalı protesto açıklaması

Twitter hesabından "Şehit Cenazesinde Kılıçdaroğlu'na yumurta atıldı.E..Hep banamı atılacak;birazda O'na atılsın" diyen Kuzu, kendisinin de masum olduğunu iddia etti.

Kuzu, daha önce de 'Avrupa Parlamentosu,yarın Türk Vatandaşlarına Avrupa yolunu vizesiz açacak raporu görüşecek.Yanlış bir karar verirse Mültecileri göndeririz' şeklinde twitter üzerinden skandal bir paylaşımda bulunmuş ve yazdıkları kamuoyu tarafından çok sert tepkiyle karşılanmıştı.

Kuzu, bu kez de, Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da şehit cenazesinde karşılaştığı yumurtalı protesto hakkında şaka gibi bir tweet atarak skandallarına bir yenisini daha ekledi.

TAYYAR DA ŞEHİT CENAZESİNİ GÖRMEDEN, KILIÇDAROĞLU'NA YUMURTALI SALDIRIYI SAVUNDU

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar da, AKP'nin dokunulmazlık teklifinin kabul edilmesi sonrası sosyal medyadan açıklama yaptı. HDP'li vekillerin fotoğrafını paylaşan Tayyar, "haydi dağılın" derken "CHP referandumu göze alamadı. 1.tur 373, 2.tur 374, 3.tur 376. 148 vekil hakkındaki 777 fezleke artık yargıya havale. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik bugün Ankara Kocatepe Camii'ndeki 2 şehidin cenaze töreninde yumurtalı saldırıyı Tayyar da savundu. Tayyar,  "sonunda KK da yumurtayla tanıştı" dedi.

Kuzu'nun açıklaması şöyle:

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr