A Milli Takım formasını ilk kez dün akşam Karadağ maçında giyen ve gösterdiği performansla futbolseverlerin beğenisini kazanan Eme Mor, transferiyle de gündemin bir numarası konumuna geldi.

Önceki günlerde Alman basınından Bild'in iddiasına göre Emre Mor, Borussia Dortmund'a 1 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Ancak milli yıldız bu iddiayı snapchat hesabından paylaştığı bir fotoğrafla yalanladı. Emre Mor, transferi için 1 milyon euro rakamını haberin yazdığı gazetenin üstüne yazdı.

Rakamın yanına da gülücük emojisi koyan 18 yaşındaki futbolcu hem transferi yalanlamış oldu hemde kendisi için biçilen bonservis değerini alaya aldı.

 

Emre Mor'un birkaç gün önceki Snapchat fotoğrafı

via @SerdarBilican pic.twitter.com/ODP52h7eq3

— ŞenolGüneş Akademisi (@akademigunes) 30 Mayıs 2016

 

Danimarkalılar kahroldu!

Danimarka'nın Nordsjaelland takımında forma giyen ve ilk defa Karadağ karşısında A Milli olan 18 yaşında Emre karşılaşmanın ikinci yarısında Volkan Şen'in yerine sahaya girdi ve adeta herkesi büyüledi. Çabukluğu, sürati ve oyunu okuması ile sahada fark yaratan Emre'nin bu performansı Türkiye'yi sevindirirken Danimarka'da ise üzüntüyle karşılandı.

Bunun sebebi ise Danimarka doğumlu olan ve Danimarka alt yaş gruplarında forma giyen Emre'yi ellerinden kaçırmış olmaları... Danimarka basınında yer alan Türkiye-Karadağ maç haberlerinde Emre Mor öne çıkartılırken, “ Emre çok iyi bir performans sergiledi. Harika mücadele etti ve bir de Arda Turan'a gol attırıyordu” ifadeleri kullandı. (Yenişafak)

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr