İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde, bir eğlence mekanında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 1'i polis memuru 2 kişi de ağır yaralandı.

Olay, gece saatlerinde Cemal Gürsel Caddesi üzerinde bulunan eğlence mekanında meydana geldi. Eğlence mekanında bulunan iki grup arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan silahlı kavgada Yunus timlerinde görev yapan polis memuru 33 yaşındaki Mustafa İnal, mekanın sahibi Günay Kılıç, 37 yaşındaki Sinem Alptuğ ve kimliği belirlenemeyen 2 kişi yaralandı. Eğlence mekanındaki vatandaşlar ise kavgada ateşlenen tabancadan çıkan kurşunlara hedef olmamak için büyük bir panikle mekandan hızla uzaklaştı. Olayı gören çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Eğlence mekanındaki kimliği belirsiz bir kişi olay yerinde, kimliği henüz öğrenilemeyen başka bir şahıs ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olayda hayatını kaybeden 2 kişinin cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak ve kimliklerinin tespit edilmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Ege Üniversitesi'nde tedaviye alınan ve göğsünden vurulan polis memuru İnal ile başından vurulan Alptuğ'un hayati tehlikesinin bulunduğu, özel bir hastaneye kaldırılan Günay'ın durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

ÖLENLERİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Eğlence mekanında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden iki kişinin kimlikleri belli oldu. Olay sırasında Halil Kaya'nın olay yerinde, eğlence mekanın sahibi Günay Kılıç'ın da hastanede öldüğü belirlendi.

Öte yandan İnal'ın yaralandığını öğrenen mesai arkadaşları hastaneye akın etti. Polis olayın neden çıktığını ve tabancaları kimin kullandığını belirlemek için geniş çaplı araştırma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  Kaynak: Cumhuriyet.com.tr